Denna webbplats använder cookies. Läs mer »

 

Tack, jag förstår.


Branschportaler

Vill du driva en branschportal?

Vi vågar påstå att en (1) person kan driva en framgångsrik branschportal helt själv om man använder Modulify. Vi har drivit portaler under många år och utvecklat effektiva lösningar för de arbetsuppgifter som krävs för att driva lönsamma branschportaler. Du kan läsa om alla Modulifys funktioner här »

 

En av våra portaler är www.GnosjoRegion.se som funnits sedan 2003 och som omsätter närmare 6 miljoner kr per år. Denna regionala portal drivs av ett fåtal personer.

 

Även om det räcker med 1 person för att driva en portal rekommenderar vi att ni är minst två personer eftersom arbetsuppgifterna ofta kräver olika personligheter - En flexibel säljare och en strukturerad redaktör.


Hör av dig till oss om du är intresserad av att driva en branschportal.

 

Kontakta oss

Varför har branschportaler blivit hett?

Det finns flera orsaker. Här är några av dem:

 • Det är svårare än någonsin att nå ut med information.
 • För att lyckas nå ut med sin marknadsföring bör det finnas en stor portion kunskap och intresse inom ditt företag och framför allt måste det avsättas en hel del tid.
 • Det har blivit dyrt. Mindre företag har sällan de ekonomiska resurser som krävs för att synas när de stora drakarna lägger beslag på allt utrymme i de digitala marknadskanalerna.

En smidig lösning är då att lägga en slant för att synas på en branschportal. Förvisso delar man utrymmet med kollegor i branschen men kostnaden och arbetsinsatsen är mycket mindre än om man ska göra jobbet själv.

 

Räknar man reklam per krona är det ofta synnerligen effektivt att lägga en summa för medverkan på en stor branschportal som besöks av dina potentiella kunder. På så sätt använder du branschportalen som indragare till din egna hemsida. Smart!


Läs mer om portaler här.

Hör av dig!

Det kan bli det bästa du gör idag.

 

 • Happy Småland AB

  Modulify.se

 • Dalhemsgatan 4

  333 30 Smålandsstenar

 • 0371-31900
 • Skicka e-postKopiera e-postadress