Sociala medier

Sociala medier är bra på många sätt. Företag i olika branscher använder olika kanaler och på olika sätt. Vissa företag har mest nytta av LinkedIn, andra av Instagram och en del av Facebook. Eller av X (fd.Twitter), Youtube, TikTok, Snapchat, Pinterest, WhatsApp, Reddit eller någon av alla andra kanaler.

 

De som tillhandahåller dessa tjänster är stora multinationella företag som gör vad de kan för att vi ska överge allt annat och bara använda deras plattformar. Men om du bara använder de sociala kanalerna tappar du kontrollen över ditt material.

 

För att inte vara helt i händerna på de sociala drakarna har vi på Modulify en strategi som vi tycker är både vettig och enkel:

"Lägg allt ditt material på din egna hemsida. Använd sedan sociala kanaler för att dra in besökare till din hemsida."


För att detta ska fungera i praktiken har vi gjort det lätt som en plätt att dela din information till dina sociala kanaler. Klicka bara på Dela-knapparna på dina sidor, inlägg, platsannonser och annan info. Och det är även enkelt för andra besökare att dela den information som finns på din hemsida om de vill.

 

Självklart kan man använda de sociala kanalerna på många avancerade sätt och det kan finnas anledningar till att göra så, men att ha sin egna hemsida som grundkälla är alltid klokt.

 

Kontakta oss

 

Hör av dig!

Det kan bli det bästa du gör idag.

 

  • Happy Småland AB

    Modulify.se

  • Dalhemsgatan 4

    333 30 Smålandsstenar

  • 0371-31900
  • Skicka e-post Kopiera e-postadress

 

 

 

Denna webbplats använder cookies. Läs mer »

 

Tack, jag förstår.