Priser

Modulify är ett stort och avancerat system med massor av möjligheter. Verktyget går att använda till allt från mindre hemsidor till stora portaler eller som plattform för influencers. Precis som namnet antyder är Modulify uppbyggt av moduler. Dessa utvecklas i snabb takt. Det är så det fungerar i vår digitaliserade värld.

 

Beroende på vad du har för önskemål för din digitala närvaro kan priset variera en hel del. Därför är det svårt att göra en exakt prislista här, men vi ger ändå ett exempel på vad en enkel hemsida kostar. Hör av dig till oss så tar vi ett kort möte och därefter kan vi ge dig ett exakt pris. Här kan du läsa om vad som ingår som standrad och vad det finns för extra moduler.

Ingen uppsägningstid

De kunder vi får brukar vara kvar länge hos oss. Därför behöver vi inte låsa fast kunder med långa uppsägningstider. Köper du en hemsida av oss kan du säga upp den när som helst och vi skickar inga fler fakturor. Så jobbar vi :-)

Kostnader för en enkel hemsida

  1. Uppstart. Det första vi gör är att prata igenom vad du önskar få ut av din hemsida. Vi sätter sedan igång en installation av Modulify med de funktioner vi kommit fram till. Du kan alltid komplettera med fler moduler senare om du vill. Sedan hjälper vi till med design och med att lägga in innehåll inför lanseringen. Vi ger dig till slut den utbildning som behövs för att du ska kunna sköta din hemsida. Pris 29.000 kr i engångskostnad för en enkel hemsida utan tilläggsmoduler.

  2. Löpande. Glöm tekniken, den sköter vi. Vi uppdaterar det tekniska i din hemsida löpande med förbättringar, buggfixar och säkerhetsuppdateringar. Vi lägger även till nya funktioner regelbundet. Detta sköter vi i bakgrunden utan att du behöver tänka på det. För vi ska se till att allt fungerar utan att du behöver tänka på det tar vi en löpande avgift. I detta ingår även webbhotell med daglig backup. Pris 700 kr/månad.

  3. Support. Du är alltid varmt välkommen att prata med vår personliga och engagerade support. Inga telefonköer till callcenters utomlands utan all support sker snabbt och enkelt från vårt huvudkontor i Småland. Här gör vi allt från att svara på enklare frågor till att lägga in material åt våra kunder. Vi kan även hjälpa till att skriva texter, leta bilder i bildbanker och vi kan till och med ge oss ut och fotografera om så önskas.

    En del av våra kunder vill ha mycket hjälp medans andra klarar sig helt själva. Vi tycker det är mest rättvist att man betalar för den hjälp man får och vi fakturerar därför all support löpande. Minsta fakturering 15 min (245 kr).

Vänta inte

Oavsett om du köper en hemsida av oss eller någon annan så vänta inte. Ge inte bort affärer till dina konkurrenter under tiden du funderar. Kostnaden för en bra hemsida är ganska blygsam i förhållande till mycket annat i en normal verksamhet. Troligtvis kommer du få igen pengarna många gånger om. Men som sagt, vänta inte, morgondagens vinnare tar beslut idag. 

 

Kontakta oss nu

 

Vanliga frågor

Kan jag uppdatera min hemsida själv?

Självklart kan du uppdatera din Modulify-hemsida själv. Det är bara att logga in och fylla på med texter, bilder, filmer kontaktpersoner och annan information.   Vill...

Vad kostar en hemsida?

Beroende på vad du har för önskemål för din digitala närvaro kan priset variera en hel del.   Modulify är ett stort och avancerat system med...

Denna webbplats använder cookies. Läs mer »

 

Tack, jag förstår.