Regional portal

Vill du driva en portal för din region? Kanske är det ett önskemål från din kommun eller din region att det ska finnas en digital samlingsplats på nätet som presenterar regionen på ett attraktivt sätt.

Fördelar med en regional samlingsportal

En stor fördel med en regional portal är att det blir en och samma hemsida att besöka för att få information om hela regionen. Ingen kommer surfa runt på regionens alla hemsidor för att se vad som är på gång men genom att samla många aktörer på samma ställe kan besökarna enkelt få en överblick. Exempel på samlad information kan vara:

 • Information om aktiviteter och erbjudanden i butiker, hos företag eller andra organisationer.
 • Lediga jobb i regionen.
 • Lediga lokaler.
 • Viktig information till allmänheten.
 • Nyheter och företagsreportage.

Med en regional portal kan du förhållandevis enkelt nå ut till två målgrupper:

 1. Invånarna i regionen.
 2. De utanför som visar intresse för regionen.

Eftersom du jobbar inom ett geografiskt begränsat område har du goda möjligheter att få portalen känd för regionens befolkning till en överkomlig kostnad. Av samma anledning blir det enklare att besöka aktörer som du vill ska vara synliga på portalen.

 

Har du en professionell och välbesökt portal kommer den dyka upp i Googles sökresultat när besökare utanför regionen googlar på något som är aktuellt inom din region.

Har du funderingar på att driva en regional portal?

Vi har drivit portaler i många år och vår plattform Modulify är väl anpassad för detta ändamål. En av våra regionala portaler är GnosjoRegion.se som omsätter närmare 6 miljoner kr per år.

 

Modulify är ett otroligt effektivt verktyg för att driva regionala portaler och vi vågar påstå att en (1) person kan driva en framgångsrik portal helt själv. Det vi rekommenderar är dock att ni är minst två personer eftersom arbetsuppgifterna ofta kräver olika personligheter - En flexibel säljare och en strukturerad redaktör.

 

Du kan läsa om alla Modulifys funktioner här »

 

Hör av dig till oss om du är intresserad av att driva en regional portal så berättar vi mer.

 

Kontakta oss

 


Nu startar vi stadsportalen Värnamo.online

I september lanserar vi Värnamo.online. En stadsportal med syftet att vara en bro mellan invånarna i Värnamo och alla de aktörer som vill nå ut till sin lokala befolkning...

Nu är stadsportalen Gislaved.online igång!

Hurra! Nu är stadsportalen Gislaved.online igång. Portalen är till för att stärka det lokala näringslivet i Gislaved samt locka fler att flytta till Gislaved.   Gislaved.online...

GnosjoRegion.se

Vi äger och driver Gnosjöregionens samlingsportal som funnits sedan 2003. Besök den gärna. GnosjoRegion.se

Vill du veta mer?

Vill du också driva en regional portal? Kontakta oss så berättar vi mer.

 

 • Happy Småland AB

  Modulify.se

 • Dalhemsgatan 4

  333 30 Smålandsstenar

 • 0371-31900
 • Skicka e-post Kopiera e-postadress

 

 

 

Denna webbplats använder cookies. Läs mer »

 

Tack, jag förstår.