Vad är Modulify?

Modulify är ett verktyg som gör det enkelt att lägga ut information till exempel texter och bilder på internet. Denna typ av hjälpmedel kallas ofta publiceringsverktyg eller CMS (Content Management System).

 

Modulify kan användas till allt från små hemsidor till stora portaler och även till influencerverksamhet. Du kan själv uppdatera din hemsida med information. Gemensamt är att det är synnerligen enkelt att sköta din närvaro på internet oavsett om du har en mindre hemsida eller använder Modulify till något större.

Vad skiljer Modulify mot andra publiceringsverktyg?

Det finns massor av olika publiceringsverktyg. Den i särklass mest använda är Wordpress. Den största skillnaden mellan Modulify och andra publiceringsverktyg är att vi har valt en helt annan väg för vad som händer när din nya hemsida är publicerad.

 

Istället för att allt ansvar hamnar på dig finns vi alltid med bakom kulisserna. Vi ansvarar för att tekniken i din hemsida alltid är uppdaterad. Vi förbättrar och utvecklar nya funktioner som vi skickar ut till din hemsida utan att du behöver göra något. Glöm tekniken, den sköter vi.

 

Du kan själv lägga in dina texter, bilder, filmer eller annan info men vill du ha hjälp finns vi alltid nära tillhands med personlig och engagerad support från Småland.

En effektiv och funktionell lösning

Under årens lopp har vi hjälpt många företag när deras hemsidor har börjat krångla. För att kunna erbjuda våra kunder ett effektivt och funktionellt verktyg för att sköta sina hemsidor har vi identifierat de vanligaste problemen och sedan byggt ett eget publiceringsverktyg. Här är några av anledningarna till att vi har byggt Modulify:

  • Alla andra system vi provat (och det är många) är enligt vårt tycke för ineffektiva och ibland ganska tidskrävande och krångliga att sköta.
  • Ofta saknar vi funktioner i andra verktyg och framför allt fungerar de inte som vi önskar.
  • De flesta andra publiceringsverktyg bygger på att 3e-partsleverantörer tillverkar plugin. Det är vanligt att plugin krånglar eller kräver åtgärder från den som ansvarar för hemsidan. Har man otur försvinner leverantören och hemsidan slutar fungera.
  • Om man betalar för plugin måste man hålla reda på att de betalas och förnyas regelbundet.
  • Sökmotoroptimering är i många fall en väldigt viktigt funktion. Full kontroll går bara att få i ett eget verktyg.
  • Vi har en lite annorlunda syn på hur vi tycker man ska använda sociala medier som inte alltid stöds av andra publiceringsverktyg.
  • Man ska kunna dela information snabbt, smidigt och ibland helt automatiskt till andra sajter. Det är funktioner som vi måste utveckla själva.
  • Använder man stora och kända publiceringsverktyg och slarvar med uppdateringarna är risken stor att hemsidan blir hackad.
  • Vi vill kunna ge dig som kund en superbra support i alla lägen. Tack vare att vi har full kontroll och vet precis allt om vårt egna publiceringsverktyg kan vi svara på alla frågor du har som gäller din hemsida.

Allt detta tillsammans har gjort att vi valt att utveckla ett eget publiceringsverktyg. Ett beslut som vi är nöjda med alla dagar i veckan. Modulify är en effektiv och funktionell lösning. Det är så vi jobbar i Småland :-)

 

Kontakta oss

 

Vanliga frågor

Kan jag uppdatera min hemsida själv?

Självklart kan du uppdatera din Modulify-hemsida själv. Det är bara att logga in och fylla på med texter, bilder, filmer kontaktpersoner och annan information.   Vill...

Vad kostar en hemsida?

Beroende på vad du har för önskemål för din digitala närvaro kan priset variera en hel del.   Modulify är ett stort och avancerat system med...

Denna webbplats använder cookies. Läs mer »

 

Tack, jag förstår.