Vill du bli en influencer eller är du redan en?

Influencers är här för att stanna

Marknadsföring med hjälp av influencers är en form av marknadsföring som vi bara sett början av. Influencers kommer finnas för alla olika områden i framtiden, inte bara för de stora och breda intressegrupperna. Vi kommer se fler influencers för små och smala ämnen som bara ett mindre antal människor är intresserade av. 

Du har idén, vi har verktygen

Vill du också bli en influencer? Då har vi både verktyg och ett strategiskt tänk som kan hjälpa dig igång. Har du ett ämne som du brinner för så kontakta oss så pratar vi mer om vad det innebär att satsa på att bli influencer. Läs gärna vårt blogginlägg med tips för influencers här »

Hur svårt kan det va?

Att jobba som influencer är roligt på många sätt. Du kan jobba med ett ämne som du gillar, du styr över din egna tid och går det bra kan du tjäna en ordentlig slant. Vän av ordning frågar sig varför inte alla jobbar som influencers om det är så rysligt bra, och det är en bra fråga.

 

Kanske är det inte riktigt så enkelt som många tror, men många problem går att undvika om man tänker rätt och har lämpliga verktyg. Att antalet influencers kommer öka har vi såklart haft i åtanke när vi har utvecklat vår plattform Modulify. Vi har bollat mängder av idéer med kunniga influencers och skapat lösningar som underlättar deras arbete. 

Är du redan en influencer?

Kanske har du redan kommit igång men vill ta ett nytt steg i din utveckling. Det är vanligt att influencers sätter igång fyllda med energi men att all nedlagd tid inte riktigt ger det resultat som önskas. Ofta beror det på att det smyger sig in tidstjuvar som stjäl tid från de viktigaste uppgifterna. Hör av dig till oss så tar vi ett prat om hur man kan komma vidare. Kanske är det så enkelt att du bara behöver lite bättre verktyg.

Influencer för din egna stad

En influencer kan jobba på många olika sätt. Två exempel där influencers jobbar med att fylla på innehåll för sin egna stad är Gislaved.online och Värnamo.online. Besök dem gärna för att se hur influencers jobbar där. Är du intresserad av att starta en egen stadsportal för din stad så hör av dig!

 

Kontakta oss

 

Tips till dig som vill bli influencer

Att jobba som influencer är roligt på många sätt. Du kan jobba med ett ämne som du gillar, du styr över din egna tid och går det bra kan du tjäna en ordentlig...

Hör av dig!

Det kan bli det bästa du gör idag.

 

  • Happy Småland AB

    Modulify.se

  • Dalhemsgatan 4

    333 30 Smålandsstenar

  • 0371-31900
  • Skicka e-post Kopiera e-postadress

 

 

 

Denna webbplats använder cookies. Läs mer »

 

Tack, jag förstår.