Denna webbplats använder cookies. Läs mer »

 

Tack, jag förstår.

Dags för ny hemsida?

Inköpare sitter inte och bläddrar i tryckta kataloger längre. De söker på internet.

När internet var nytt kändes det häftigt att ha en hemsida. Idag har vi insett att en professionell hemsida är en viktig del i säljarbetet. Är din hemsida dessutom optimerad för sökmotorer kan Google bli en av dina mest lönsamma säljare.

Du kan din bransch

Du kan din bransch. Vi kan marknadsföring och webbteknik. Tillsammans gör vi en professionell hemsida som presenterar ditt företag, dina produkter och dina tjänster på ett säljande sätt.

Vad ger du för bild av ditt företag?

Många som besöker din hemsida vet ingenting mer om ditt företag än vad de ser på din hemsida. Vilken bild ger du av ditt företag? Lockar din hemsida till köp eller skrämmer den iväg besökarna?

Sökmotoroptimering (seo)

Hemsidorna vi tillverkar har ett avancerat upplägg för att fungera bra i sökmotorer. Vi använder själva Modulify i egna hemsidor och portaler där höga placeringar i Google är affärskritiskt. Därför ligger det i vårt intresse att sökmotoroptimeringen är vässad till max, vilket ger dig en bra garanti för att seofunktionerna alltid är på topp.

Billig eller bra hemsida?

Om priset är det enda som spelar roll för dig och du kan lägga mycket egen tid samtidigt som du är villig att ansvara för säkerhet och funktionalitet dygnet runt så rekommenderar vi att du skaffar en hemsida från gratisverktyget Wordpress. Det kostar dig inget mer än mycket av din egna tid. Tänk på att du även måste lägga tid och energi på att hålla tekniken på din hemsida uppdaterad och säker EFTER att du har lanserat din Wordpress-hemsida. 

 

Om du däremot vill ha hjälp av oss med en bra hemsida där vi löpande sköter all avancerad teknik åt dig kan vi erbjuda en riktigt bra lösning som heter Modulify. På köpet får du riktigt bra och personlig support från Småland :-)

Hemsida, portal eller influencer?

Kanske är du ute efter en vanlig hemsida. Eller så har du planer på att driva en portal eller kanske bli influencer. Modulify är plattformen som hjälper dig med alla dessa önskemål. Läs vidare på denna hemsida eller hör av dig till oss så berättar vi mer.

 

Kontakta oss

 

Hör av dig!

Det kan bli det bästa du gör idag.

 

  • Happy Småland AB

    Modulify.se

  • Dalhemsgatan 4

    333 30 Smålandsstenar

  • 0371-31900
  • Skicka e-postKopiera e-postadress