Om oss

Vi som äger Modulify och sköter utveckling och support är 0371 webb & reklam AB och Happy Småland AB, två bolag i samma koncern.

 

Vi hjälper företag med digital marknadsföring. Allt från strategi till praktiskt arbete. Våra vanligaste arbetsuppgifter är att bygga hemsidor och portaler, samt hjälpa företag att synas i Google genom sökmotoroptimering, seo. Vi är även ett bollplank vid affärsutveckling.

 

Vi bygger inte bara hemsidor och portaler åt andra utan driver många projekt i egen regi. Därför har vi behov av riktigt bra och effektiva tekniska lösningar. Det är i grund och botten anledningen till att vi har tagit fram plattformen Modulify. Självklart är vårt stora egenintresse i Modulify en trovärdig garanti för att du ska få en riktigt bra lösning som fungerar över tid. Modulify har en hög utvecklingstakt och ligger i framkant på många områden.

Vana vid tillverkande industri

Vi har lämnat storstäderna och återvänt till Småland, närmare bestämt till Smålandsstenar. Detta lilla, lugna och fina samhälle ligger i den berömda och företagstäta Gnosjöregionen. Därför har vi många tillverkande industrier som kunder. Vi pratar deras språk och förstår behoven som industrin har när det kommer till marknadsföring. 

 

Ett exempel på våra egna projekt är Gnosjöregionens digitala samlingsplats www.GnosjoRegion.se som har funnits sedan 2003. 

Experter på sökmotoroptimering

En del i verksamheten som ligger oss extra varmt om hjärtat är sökmotoroptimering (seo). Det har vi jobbat med sedan 1999. Här har vi en mycket gedigen kunskap, stor erfarenhet och smarta tekniska lösningar. Behöver du hjälp att synas högre upp i Google kan vi definitivt hjälpa dig.

Allt har en start

Vår historia har sin start i Smålandsstenar år 1997 då grundaren Michael Åstmar startade sin firma. Företaget drevs på fritiden och under några intensiva år gick flyttlassen runt i landet. Erfarenhet och kunskap från olika utbildningar och anställningar samlades på hög. 2006 tog Michael beslutet att ställa sig på egna ben och driva företag på heltid. Idag är vi en microkoncern med två bolag, moderbolaget 0371 webb & reklam AB samt dotterbolaget Happy Småland AB och vi håller till i Smålandsstenar.

 

Även om Smålandsstenar är en fantastisk plats på jorden har vi insett att den form av yrkeskompetens vi behöver ofta finns i lite större städer. Därför har vi valt att samarbeta med andra duktiga människor från våra upparbetade nätverk istället för att ha en egen stor personalstyrka. Av någon anledning finns flera av våra närmaste samarbetspartners i Malmö, men vi jobbar på att få dem att flytta till Smålandsstenar :-)

Hör gärna av dig!

  • Happy Småland AB

    Modulify.se

  • Dalhemsgatan 4

    333 30 Smålandsstenar

  • 0371-31900
  • Skicka e-post Kopiera e-postadress

 

 

 

Denna webbplats använder cookies. Läs mer »

 

Tack, jag förstår.