Har du hört - Gnosjöregionens Industripodd!

Är du intresserad av att höra vad som är på gång i Gnosjöregionen är Gnosjöregionens Industripodd ett bra tips. I december 2023 släppte Happy Småland och GnosjoRegion.se (våra egna bolag :-) det första poddavsnittet på Spotify och Apple Podcaster.

 

I podden kan du lyssna på intervjuer som vi gör på plats hos företagare i Gnosjöregionen. Vi testar även att läsa in företagsreportage och andra artiklar med AI. Än så länge har vi inte hittat något fungerande sätt för att få AI att prata bra småländska, men det kommer :-) Tekniken utvecklas snabbt!

 

Du hittar Gnosjöregionens Industripodd på Spotify och Apple podcaster och även på vår hemsida gnosjoregion.se/podden. Gå in och lyssna nu. Kanske känner du igen någon vi intervjuar. Och följ gärna podden så du inte missar nya avsnitt.

 

VILL DU HA HJÄLP MED DIN PODD?

Om du är intresserad av att starta en podd hjälper vi gärna till. Vi har gjort många misstag och köpt en hel bunt prylar vi inte hade behövt. Learning by doing har gett resultat och nu har vi bra koll på vad som fungerar i verkligheten.

 

SENASTE AVSNITTET

 

 

Fler blogginlägg

 

Hör av dig!

Det kan bli det bästa du gör idag.

 

  • Happy Småland AB

    Modulify.se

  • Dalhemsgatan 4

    333 30 Smålandsstenar

  • 0371-31900
  • Skicka e-post Kopiera e-postadress

 

 

 

Denna webbplats använder cookies. Läs mer »

 

Tack, jag förstår.